RapoarteMAPA DE RAPORT 

Platforma Culturală TiMAF a fost un proiect inițiat de Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania.  Acesta și-a propus să participe activ la creșterea nivelului de înțelegere a artei prin activarea publicului larg, implicându-l direct în actul de cultură. Proiectul a fost unul complex, cu o abordare unică în România, a cărui principal scop a fost să reducă distanța față de evenimentele culturale centrale. Prin intermediul acestei platforme au fost demarate o serie de evenimente care au avut un impact major în ceea ce privește educarea culturală a publicului clujean.
Prin intermediul „Platformei culturale TiMAF” s-au desfășurat evenimente variate, destinate celor opt arte: teatru, muzică, dans, film, literatură și poezie, artă grafică, fotografie și artă tradițională, dar și evenimente în care au fost îmbinate diferite domenii artistice, la care publicul clujean a fost provocat să participe activ.


Mapa de Raport cuprinde o scurtă descriere a rezultatelor obținute pe parcursul Proiectului.


RAPORT- CONTRIBUȚIA LA SUSȚINEREA DIVERSITĂȚII ȘI IDENTITĂȚII COMUNITĂȚII ROME

Una dintre activitățile proiectului „Platforma Culturală TiMAF” se referă la susținerea diversității și identității culturale ale minorităților locale. „Hai la Joc! Muzica și dansul tradițional al românilor, maghiarilor și romilor din Transilvania”, a fost un eveniment intercultural ai cărui protagoniști au fost tineri artiști români, maghiar și rromi, care se străduiesc să păstreze vii tradițiile culturale ale zonelor din care porvin.
"Proiect finantat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein si Gurvernul Romaniei"