hai la joc!

Published on February 23, 2016
Una dintre activitățile proiectului „Platforma Culturală TiMAF” se referă la susținerea diversității și identității culturale ale minorităților locale, inclusiv comunitatea romă. Astfel,în cadrul evenimentului „Hai la Joc!”  pe scenă vor performa tineri artiști români, maghiari și romi, care se străduiesc să păstreze vii tradițiile culturale ale zonelor din care provin.

SprayART Exhibition

Published on February 9, 2016
Platforma Culturală TiMAF vă invită la evenimentul SprayART Exhibition, vineri, 12 februarie, în incinta Operei Naționale Române Cluj-Napoca, de la ora 18:00.

SprayART Exhibition prezintă o serie de tablouri uimitoare, realizate de Zoltan Martonos, cunoscut de mulți cu numele de Zolee Zle.

Peer Gynt-ROCKSTAR

Published on January 31, 2016

Platforma Culturală TiMAF aduce în premieră pe scena Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, Peer Gynt- ROCKSTAR, un spectacol în regia lui Sorin Misirianţu şi conducerea muzicală a Dalmei Kovács.
Bazat pe empty space, ecleraj modern și simplitate, Peer Gynt-ROCKSTAR este o viziune regizorală modernă și complexă, care îmbină elementele de muzică cu cele de teatru și dans.
Peer Gynt-ROCKSTAR este un spectacol muzical interactiv, modern, în care un regizor (în cazul de față chiar regizorul însuși) organizează un casting pentru un musical, pe textul uneia dintre cele mai valoroase lucrări ale lui Henrik Ibsen. Regizorul își alege echipa și pornește la drum cu ea, povestindu-i pas cu pas, povestea flamboaiantă a eroului norvegian Peer Gynt.

Seara de film CineMedia

Published on January 29, 2016
Cinema Mărăști găzduiește pe 5 februarie, Seara de film CineMedia.
Departamentul de Cinematografie și Media al Facultătii de Teatru și Televiziune, UBB Cluj-Napoca, pregătesc o proiecție de scurtmetraje studențești în cadrul Platformei Culturale TiMAF.

„CÂND ÎN FIECARE ZI E JOI” de Hanna Bota– Lansare de carte

Published on January 14, 2016

Platforma cuturala TiMAF a pregătit evenimentul de lansare a celui mai nou roman ,,Când în fiecare zi e joi”, semnat de Hanna Bota. Evenimentul va avea loc joi, 21 ianuarie, la ora 16:00, la Casino Centru de Cultură Urbană.

Romanul pătrunde până în cele mai ascunse și mizerabile cotloane ale comportamentului uman și prezintă și o imagine reală asupra sistemului medical românesc, a unor situații duse până la extrem care fac cititorul să reflecte și să pună sub semnul întrebării propria concepție despre lume și viață.

RECONNECTING

Published on December 3, 2015
Platforma Culturală TiMAF prezintă evenimentul RECONNECTING – un spectacol de dans contemporan cu proiecții, care prezintă evoluția individului în societate și în același timp natura relațiilor umane.

SprayART challenge

Published on December 3, 2015
Platforma Culturală TiMAF prezintă ultimul atelier din cadrul acestui proiect. Încurajăm arta în toate formele de manifestare ale acesteia și încercăm să susține tinerele talente oferindu-le oportunitatea de a învăța de la profesioniști din diferite domenii.

Sounds of TODAY

Published on November 6, 2015
Platforma Culturală Timaf vă propune evenimentul ”Sounds of TODAY”, un concert de muzică
contemporană în care va fi prezentată o selecție de lucrări din creația recentă a compozitorului
Alexandru-Ștefan Murariu.

Atelier de dans

Published on October 19, 2015
Platforma Culturală TiMAF vă așteaptă la atelierul de dans. 
Cei prezenți la atelier se vor lăsa purtați de dans pe meleagurile latino, până în țara originală tango. 
Intrarea la eveniment este GRATUITĂ.

Workshop „Astăzi sunt poet”

Published on October 15, 2015
A te exprima este una din trebuințele de bază ale omului modern. A te exprima artistic este un privilegiu și o bucurie. Dacă ți-ai descoperit modalitatea cea mai potrivită ție, ești un om fericit.
"Proiect finantat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein si Gurvernul Romaniei"